mandag 7. november 2011

"Busy bee" og stormkast

JA NÅ!!! Nå er uke 45 igang og da vet vi at det går i ett.....fra det ene til det andre....bzzzzzz, føler oss som skikkelig "Busy bee" der vi fyker rundt, opp og ned, fram og tilbake og rundt omkring....I dag var festivalteknikker Steinar Lohne på plass - og dagen startet med briefing møte med han og Sami Kultima. Tekniske ridere, info, info...men dette er drevne karer, så de smilte og var på hugget!

...svare på epost, ta noen telefoner, noen flere epost, løpe ned på VERK og levere en dvd - der hadde de kontroll....løpe videre innom Vilje&Ve - jepp, vinduet ryddes til utstilling av festivalkunstner Titta Court på onsdagen ;-) Ute på gaten er det friske vindkast!

Ble med Helena og co ned i Frityren å møte teknikerne....spiste vel litt innimellom her...(?)...eposter, telefoner...og stikke innom ordføreren. Alf E. Jakobsen hyggelig som alltid :)
tittet innom prøver hos Helena Jonsdottir - de hadde det veldig morsomt!
Tok med kaffe latte til Maiken og meg selv, for oppsummering av dagen, planlegging...og ja løpe bort og hente ny pakke på bussen med programhefter.....


Jeg registrerer at ordføreren varsler om stormen på facebook, og jammen river det skikkelig i vindkastene - det knirker til og med i Arktisk kultursenter.
Hjem...og videre epost og papirarbeide.... Hei og hå, nå er vi straks klar får åpningsdagen! Vi lader opp med stormkastene!

Og allerede i morgen begynner Komma Danseteater med skoleforestillingen Sofasamfunn, med workshop på Fjordtun skole. Kjempegøy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar